Τρόποι αποστολής προϊόντων.

Εντός Ελλάδος, λαμβάνετε την παραγγελία σας με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), μέσα στις 2 επόμενες εργάσιμες ημέρες, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα ([email protected]) για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και τον χρόνο αποστολής.
Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.
  • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες, συνήθως μεταξύ 10:00πμ - 16:00μμ, αφού προηγουμένως έχει επικοινωνήσει η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών με τον πελάτη για να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης.
  • Μπορείτε, επίσης, να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα μας, Βουλγαροκτόνου 25, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική εταιρεία της δικής του επιλογής, θα πρέπει να έχει προηγουμένως ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα ([email protected]). Να αναφέρουμε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι χαμηλές χρεώσεις που έχουμε εξασφαλίσει και αναφέρονται εδώ.

Τιμολόγια

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο για την αγορά σας και όχι απόδειξη λιανικής πώλησης, παρακαλούμε στείλτε μας τα πλήρη στοιχεία στο e-mail: [email protected] , όπου πρέπει να συμπεριλάβετε και τον αριθμό παραγγελίας σας.

  

Κόστος Αποστολής

Γενικά ισχύουν τα παρακάτω, όσον αφορά τα κόστη αποστολής:
  • Γιά αγορές έως €80 το κόστος μεταφοράς είναι €5,00 για όλη την Ελλάδα.
  • Γιά αγορές από €80 έως €150 το κόστος μεταφοράς είναι €3,00 για όλη την Ελλάδα.
  • Για αγορές άνω των €150 ο πελάτης δεν επιβαρύνεται για τη μεταφορά της παραγγελίας.

Για αντικείμενα μεγάλου βάρους (άνω των 3 kg) ή όγκου οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν. Συνήθως η επιπλέον χρέωση είναι €2,00 ανά επιπλέον Kg. 
Εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος αποστολής.

  • Για πληρωμή με αντικαταβολή, πληρωμή δηλαδή με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων, υπάρχει επιπλέον χρέωση €2,00 για παραγγελίες έως €80.
  • Για παραγγελίες μεγαλύτερες των €80, η υπηρεσία αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν.

Για αποστολές στην Κύπρο και για παραγγελίες έως €100,00 το κόστος αποστολής είναι €27,00. Για αντικείμενα βάρους άνω των 2 kg ή μεγάλου όγκου, οι χρεώσεις τροποποιούνται. Συνήθως η επιπλέον χρέωση είναι €5,50 ανά επιπλέον Kg. Για παραγγελίες πάνω από €100,00 υπάρχει έκπτωση.
Εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος αποστολής.

Όροι Επιστροφής

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημέρων από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
 

Διαδικασία επιστροφής

Αν βρίσκεστε κοντά μας: Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας το παραδώσετε και εφόσον ελεγχθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο μας θα γίνει πίστωση του προϊόντος ή επιστροφή του καταβεβλημένου ποσού.

Αν έχετε παραλάβει μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών: Σε αυτή την περίπτωση συσκευάζετε το προϊόν κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η μεταφορά του να είναι ασφαλής. Τοποθετείτε τη φόρμα επιστροφής προϊόντος (που θα μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε με fax), συμπληρώνοντας την με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Τέλος επιστρέφετε το προϊόν μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που θέλετε. Να σημειωθεί ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Εφόσον το προϊόν κριθεί κατάλληλο για επιστροφή τότε η χρηματική διαφορά μεταξύ του πελάτη και της eco-lamps.gr θα λυθεί με τον τρόπο που επιλέξατε στη φόρμα επιστροφής προϊόντος.

Φόρμα επιστροφής προϊόντων

Στο eco-lamps.gr μπορείτε να εντοπίσετε μια μεγάλη ποικιλία από Λάμπες Οικονομίας - Λάμπες Εξοικονόμησης Ενέργειας, Λάμπες Φθορισμού - CFL Λάμπες, Σωλήνες Φθορισμού (λάμπες T4 / λάμπες Τ5), LED Λάμπες, Φωτιστικά Οικονομίας και Ηλεκτρονικά Ballast.