Η εταιρεία

Σχετικά με το eco-lamps.gr

Ολα ξεκίνησαν όταν, πριν από μερικούς μήνες, ξεκινήσαμε μια ανακαίνιση του χώρου μας. Ψάχνοντας να αντικαταστήσουμε όλους τους λαμπτήρες μας, με αντίστοιχους λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης, ανακαλύψαμε ότι δεν υπάρχει ένας δικτυακός τόπος που να δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσει κάποιος να κάνει την σωστή επιλογή και ταυτόχρονα να έχει και τα ανάλογα προϊόντα, ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνεις σε διαφορετικά δικτυακά (ή και πραγματικά) καταστήματα.

Ετσι γεννήθηκε η ιδέα για το eco-lamps.gr. Η τεχνογνωσία σε θέματα πληροφορικής συνδυάστηκε με εμπειρία στην διάθεση και εμπορία λαμπτήρων οικονομίας και με την έμφυτη τάση μας για νέες, αποδοτικότερες τεχνολογίες. Στόχος μας είναι να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις τεχνολογίες των λαμπτήρων, τον τρόπο χρήσης τους και απόσυρσής τους, τις βέλτιστες πρακτικές, και ταυτόχρονα να σας προμηθεύσουμε με τα καλύτερα προϊόντα.

Με δεδομένη την οικολογική ευαισθησία όλων μας μπροστά στα φαινόμενα που απειλούν τον πλανήτη μας, αλλά και με την υποχρεωτική - ελέω Ευρωπαϊκής Ένωσης - μετάβαση σε καινούργιες τεχνολογίες λαμπτήρων, είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να διαλέξετε τις πιό eco-νομικές και eco-λογικές λύσεις στο eco-lamps.gr.

Φιλικά,

η ομάδα του eco-lamps.gr

 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ 25
ΚΑΛΟΧΩΡΙ
57009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΦΜ 997999094
ΔΟΥ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΙΝ. 6909884285
ΚΙΝ.6931077757
ΚΙΝ  6946006908
 
 
 
 
 

Το site eco-lamps.gr υλοποιείται με την τεχνική βοήθεια της εταιρείας INNOVIS Α.Ε.